Toneel Tierlantijn

Oefening baart Kunst

...van iemand anders.

Wat ik gisterenavond gezien heb was gewoon top! Een prachtig stuk waar ik enorm van genoten heb. Het was af!  Zowel qua inhoud, qua performance, echt een masterpiece! Dit zijn geen amateurspelers meer, dit grenst aan het professionele! Op een subtiele manier word je geconfronteerd met het dagelijkse leven, zo herkenbaar, prachtig gewoon!

__________________________

Dikke proficiat Het was weer top. Doorleefd, écht, oprecht, uit het hart, voor ons is dit kunst, bedankt voor alles en allen. Jullie gaven het beste van jullie zelf! Lieve groetjes aan jullie en al de medewerkers 
 Een dikke proficiat voor jullie opvoering. Het was super. Wij hebben ervan genoten Ambitieus maar op geen enkel moment niet ingelost.

_______________________
Visueel prachtig. 
Zeer zeker een aanrader. In het verloop “transformeren” de acteurs op een zeer straffe wijze, maar meer vertel ik er niet over. Daarvoor moet je zelf gaan kijken. 

_______________________  
Het was geweldig! 
super voorstelling ! het "amateur" mag weg!  Proficiat! Wij hebben er  van genoten En vooral: het publiek bedankt Tierlantijn! 

_______________________    
Sterke Acteerprestaties 

 De timing en synchronisatie was uitstekend. Mooi om naar te kijken. Decor, kostuums, beweging, verhaal, ... het plaatje klopt helemaal. Chapeau!

_______________________
Super

 Het toneel was super, het verhaal echt fantastisch en eigentijds gebracht. Nogmaals gefeliciteerd

_______________________ 
Pure klasse
 Jullie hebben jezelf overtroffen ... Boeiend, origineel, humoristisch, verrassend en confronterend. Dikke proficiat aan iedereen en bedankt voor al het harde werk om tot dit resultaat te komen! Het maakte het lange wachten op het nieuwe stuk weer dubbel en dik waard!!

_______________________ 

Tierlantijn, jullie hebben werkelijk het plafond eraf gespeeld,

Proficiat was prachtig!

_______________________   
Dikke proficiat
Spijtig dat jullie je beperken tot die enkele optredens. Dit verdient beter! Een dikke proficiat aan het ganse team!

_______________________   
Prachtig schouwspel
Wij zijn op de terugweg aan het nagenieten van jullie prachtige schouwspel: Een geweldige mix van de dingen des levens, knap gebracht, origineel, visueel fris en bruisend, roerend en raak, goed gebracht, super gedaan.

_______________________   
Meer dan voldaan
Vanavond meer dan voldaan huiswaarts na een prachtige voorstelling van de acteurs van Tierlantijn. Dikke proficiat aan iedereen, dit was verre van amateurtheater! Rudy je mag trots zijn op je gezelschap! Dikke pluim !!

_______________________   
Super
Hele super dikke proficiat, ook aan al je Tierlantijn- leukgenootjes.

_______________________   
Proficiat
Dag Frank, Toch nog even van ons laten horen Proficiat voor de Jacques’ monoloog Dit is het 4de toneelstuk dat ik van jullie heb gezien K ben geen grote toneelkenner maar ik ben intussen wel een Tierlantijn-fan Fijn om elke keer weer diezelfde mensen op het podium te zien Iets in de keuze van jullie stukken raakt en beklijft. Ik hou ervan. Tierlantijn heeft echt een eigen signatuur. Knap! Veel succes met de volgende opvoeringen En ik wacht al stiekem op een volgende editie

_______________________   
Chapeau
Hopelijk kunnen jullie deze productie nog verschillende keren spelen op andere locaties! Sterke acteerprestaties! De timing en synchronisatie was uitstekend. Mooi om naar te kijken. Decor, kostuums, beweging, verhaal, ... het plaatje klopt helemaal. Chapeau!

_______________________   
Heb ervan genoten
Tierlantijn, jullie hebben werkelijk het plafond eraf gespeeld, Proficiat was prachtig! Je had ons direct vast, die zinnen naar de baby, zoiets dat was uniek. Ik heb nog nooit acteurs zo hard zelf zien genieten van wat ze deden. Voor mijne man was het af en toe wat te... ja.. te expliciet. Ik heb er enorm van genoten.